Samen bouwen aan een nieuw land

Image

Gemeente Land van Cuijk banner

Bouw jij mee? Check hier de vacatures: www.werkenbijlandvancuijk.nl

Gemeente Land van Cuijk Logo Maak het meeWant werken voor de gemeente Land van Cuijk betekent werken voor een nieuwe gemeente. Bij een organisatie die volop in ontwikkeling is, met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Waar je kunt werken aan projecten en opdrachten die jou voldoening geven. Het resultaat ervan zie je vaak direct terug in de samenleving. Zo blijven jij en de gemeente Land van Cuijk groeien. 
 
MAAK het mee…….
Bouwen aan de nieuwe gemeente doen we samen. Voor én met de inwoners van het Land van Cuijk. In onze open werksfeer krijg je volop de ruimte om te doen waar je goed in bent. Vanuit ieders kracht en ieders talent. Zo maken we met elkaar de ambities waar.
 
Voor hen zijn we iedere dag in touw
Het Land van Cuijk ligt in een groene omgeving waar het uitgestrekte landschap, het water en de rijke historie hand in hand gaan met een actief verenigingsleven, ondernemerschap, innovatie en techniek. De gemeente is in oppervlakte de grootste van Brabant. De 90.000 inwoners in 33 kernen voelen zich hier thuis. Voor hen zijn wij iedere dag in touw.

Vacatures

Wil jij werken in een omgeving waar ruimte is voor eigen inbreng, groei en het nemen van verantwoordelijkheid? In een fijn team en een open werksfeer? Waar je datgene kunt doen waar jij goed in bent? Reageer dan op een van onze vacatures op www.werkenbijlandvancuijk.nl